Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730751063

Amistoso (Int., RC) 730751063 Información oficial sobre el partido 730751063 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 5 - 2 OL Brocante Alineación oficial del equipo 'OL Brocante' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 1 - 1 OL Brocante Alineación oficial del equipo 'OL Brocante' en el partido
Tiene mucha potra 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Som-hi un altre cop!!

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Enrique Velarde Enjuto la va rematar Xinés Silveira amb una magnífica volea que va fer pujar per a Som-hi el 1 - 0.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Som-hi, atacant per l'esquerra al minut 63, va aprofitar el magnífic llançament de Federico Miró Benítez per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Som-hi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Hèctor Llàcer, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 3 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Som-hi van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 1 mitjançant en Enrique Velarde Enjuto.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Joan Xavier Capdeferro va augmentar l'avantatge de Som-hi a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Som-hi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 55 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xinés Silveira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

OL Brocante

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Rafael Rodrigues va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Brocante, Joachim Clairet, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 90, el jugador visitant Amaury Domergue va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 23 (Ocasión de falta): El jugador visitant Matias Thuret va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 23 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 263 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El Brocante creava perill des de la dreta al minut 70, però en Patrici Simonet, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rafael Rodrigues desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Brocante va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 250 Minuto 78 (Ocasión de falta): Matias Thuret va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 78.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlad Oprea de Brocante va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Silvio Illia.