Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750684

Amistoso (Int., RC) 730750684 Información oficial sobre el partido 730750684 en Hattrick

26.03.2024 19:30:00

FC Union United Alineación oficial del equipo 'FC Union United' en el partido 3 - 1 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Union United Alineación oficial del equipo 'FC Union United' en el partido 3 - 0 Fúboltotal Alineación oficial del equipo 'Fúboltotal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Union United

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Žarko Mandel va donar a United un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de United a 2 - 0. Jaka Mihelič va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Jean-Gabriel Mangeard de United va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Žarko Mandel va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maks Perčič va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Isaac Morales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Matej Ramuta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oton Šajn es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fúboltotal

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Miguel Pera de Fúboltotal després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 4 (Ocasión de contra por la izquierda): Fúboltotal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 4, però el xut de Fabian Petra des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Òscar Borrull, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Fúboltotal sortien al contraatac. La falta llançada per Pablo Gutiérrez Gasset va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Gutiérrez Gasset de Fúboltotal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.