Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750668

Amistoso (Int.) 730750668 Información oficial sobre el partido 730750668 en Hattrick

27.03.2024 22:50:00

Buena Buacho 3.0 Alineación oficial del equipo 'Buena Buacho 3.0' en el partido 0 - 5 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Buena Buacho 3.0 Alineación oficial del equipo 'Buena Buacho 3.0' en el partido 0 - 4 Racing de la Laguna Alineación oficial del equipo 'Racing de la Laguna' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buena Buacho 3.0

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): Al minut 6 un refús amb el peu d'en Otto Knabel va anar a parar als peus del José Francisco Tenorio que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Racing de la Laguna

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Karim El Wedidi va posar els visitants Racing per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al 37 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Racing augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Karim El Wedidi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Macario Cristelos.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 59 de partit va donar a Racing l'avantatge per 0 - 4. Arnatz Zalakain en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): En Iker Milanos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Racing, un peu providencial d'en Vicente Vinuesa va situar el 0-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Alberto Góntar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vicente Vinuesa es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Nahuel Cifuentes va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rubén Dolarea, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Macario Cristelos de Racing va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.