Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750616

Amistoso (Int.) 730750616 Información oficial sobre el partido 730750616 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

SHOCK LEADER EXTRA STRONG Alineación oficial del equipo 'SHOCK LEADER EXTRA STRONG' en el partido 2 - 1 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SHOCK LEADER EXTRA STRONG Alineación oficial del equipo 'SHOCK LEADER EXTRA STRONG' en el partido 4 - 2 ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,1 % 12,7 % 24,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHOCK LEADER EXTRA STRONG

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): LEADER equilibrava la balança al minut 26. En Andrey Karanikolov, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Francesco Brugnatti ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, LEADER es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): LEADER va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesco Brugnatti en un 1 contra 1 amb el porter Józef Grabarski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Franco Nannoni va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LEADER.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): LEADER va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tommaso Della Pietra ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Franco Nannoni, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Francesco Brugnatti es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henryk Paprota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Henryk Paprota de LEADER es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

ShooterBollers

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Ignacio Mauri va posar els visitants ShooterBollers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Eriberto Navarro Gil va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Aravo Olmo Sáenz va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 35, però no s'esperava que en Andrey Karanikolov, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Eriberto Navarro Gil va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ShooterBollers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Mauri, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Romulus Brăilescu va encarar al porter al 78, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Mauri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.