Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730750579

Amistoso (Int.) 730750579 Información oficial sobre el partido 730750579 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Zigomo FC Alineación oficial del equipo 'Zigomo FC' en el partido 2 - 3 BrsBullet Alineación oficial del equipo 'BrsBullet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Zigomo FC Alineación oficial del equipo 'Zigomo FC' en el partido 3 - 3 BrsBullet Alineación oficial del equipo 'BrsBullet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,4 % 37,4 % 31,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zigomo FC

Goles Goles

  • 114 Minuto 25 (Gol de penalti): Al minut 25, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Kent Pihl no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 29 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Kent Pihl. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 el Zigomo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Simone Iannantuoni no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Patrizio Bianchin de Zigomo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

BrsBullet

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Bullet va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Lluís Maria Omedes va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 36. L'anotador per Bullet va ser Slaveyko Dobrenov, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Slaveyko Dobrenov va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Remigi Francesc va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Remigi Francesc va rebre molts aplaudiments. Al minut 58 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jordi Antoni Francesc de Bullet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.