Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730749686

Amistoso (Int.) 730749686 Información oficial sobre el partido 730749686 en Hattrick

27.03.2024 17:15:00

Lille Erik Alineación oficial del equipo 'Lille Erik' en el partido 7 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lille Erik Alineación oficial del equipo 'Lille Erik' en el partido 3 - 0 San Mateo United Alineación oficial del equipo 'San Mateo United' en el partido
Tiene mucha potra 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lille Erik

Goles Goles

  • 116 Minuto 4 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 4 minuts quan Gunnar Janschitz va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Zsolt Áldozó, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Erik a 2 - 0. Dominique Decaudin va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Bolesław Daszkowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Erik, Dominique Decaudin, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Erik va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Dominique Decaudin des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Erik va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bolesław Daszkowski va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Trifon 'Zanka' Oleinikov va augmentar la diferència de Erik a 6 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Giulio Moreggio va incrementar l'avantatge de Erik amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gunnar Janschitz va rematar alt.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giulio Moreggio va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Zsolt Áldozó de Erik gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Bolesław Daszkowski gairebé va marcar per a Erik des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

San Mateo United