Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730749337

Amistoso (Int.) 730749337 Información oficial sobre el partido 730749337 en Hattrick

27.03.2024 22:15:00

Le Petit Essinge Alineación oficial del equipo 'Le Petit Essinge' en el partido 1 - 6 Dinamica Granata Alineación oficial del equipo 'Dinamica Granata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Le Petit Essinge Alineación oficial del equipo 'Le Petit Essinge' en el partido 0 - 7 Dinamica Granata Alineación oficial del equipo 'Dinamica Granata' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Le Petit Essinge

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Luton Lowe trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després de 17 minuts, Onandi Mullings va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Luton Lowe de Essinge va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dinamica Granata

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sante Aldeghi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 180 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20, una falta xutada per Sante Aldeghi va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Dinamica. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Carlo Prada des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 46 de partit va donar a Dinamica l'avantatge per 1 - 4. Federico Furnari en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Dinamica va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Pietro De la Cruz, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Pietro De la Cruz va augmentar l'avantatge de Dinamica a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Federico Furnari va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ezio Zappacosta es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.