Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730749016

Amistoso (Int.) 730749016 Información oficial sobre el partido 730749016 en Hattrick

27.03.2024 22:10:00

New-Orleans Pelican Alineación oficial del equipo 'New-Orleans Pelican' en el partido 2 - 0 Maniacal Heathens Alineación oficial del equipo 'Maniacal Heathens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New-Orleans Pelican Alineación oficial del equipo 'New-Orleans Pelican' en el partido 1 - 1 Maniacal Heathens Alineación oficial del equipo 'Maniacal Heathens' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New-Orleans Pelican

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Lanuza Conesa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Mihai Tüş de New-Orleans va fer un bon esprint per escapar-se de Mathieu Dionne i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de New-Orleans, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En David Guerrero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Maniacal Heathens

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Bhushan Pawar la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Heathens havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.