Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730748995

Amistoso (Int.) 730748995 Información oficial sobre el partido 730748995 en Hattrick

27.03.2024 05:00:00

Tapirus Indicus F.C. Alineación oficial del equipo 'Tapirus Indicus F.C.' en el partido 1 - 8 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tapirus Indicus F.C. Alineación oficial del equipo 'Tapirus Indicus F.C.' en el partido 0 - 7 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapirus Indicus F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Tapirus no perdien la fe, i al minut 38 del partit, Jean-Yves Rouveyrol va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Reiner-Winfried Gregorius va disposar d'una bona oportunitat al minut 27, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Rainer Werner Währisch va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Reiner-Winfried Gregorius va fer una magnífica centrada, però la rematada de Valerio Previderè va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yaroslav Kyrlyk es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Pastores de las almas perdidas CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cesar McKinley va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 15, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Pastores, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, un xut de László Presser des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Francisco Villahoz va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Cesar McKinley va augmentar l'avantatge de Pastores a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Francisco Villahoz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Etmar Soleto, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 5.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En László Presser va ser l'anotador del 1 - 6.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Etmar Soleto va augmentar l'avantatge de Pastores a 1 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Plamen Petrov va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 8 al marcador per a Pastores.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Francisco Villahoz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vezullim Durmishi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, 林 (Lin) 七 (Qi) va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Pastores quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Etmar Soleto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.