Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730748800

Amistoso (Int., RC) 730748800 Información oficial sobre el partido 730748800 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 2 - 4 Svammis Alineación oficial del equipo 'Svammis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 0 - 1 Svammis Alineación oficial del equipo 'Svammis' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quatre moixos futbol club

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, Alfonso Mingo va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): moixos prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Ernir Helgason va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del moixos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Micah Llodrà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Robert Beltran de moixos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Svammis

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Svammis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marcus Løgstrup va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Christian Marvan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Svammis, un peu providencial d'en Bjarne Fransen va situar el 2-2 al panell digital.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): En Noa Rose va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 41. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Christian Marvan va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Pietro Luca Primozich va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Laurits Caspersen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Svammis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcus Justsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.