Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730748450

Amistoso (Int., RC) 730748450 Información oficial sobre el partido 730748450 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 4 - 0 Lokoshotive Lochbüx Alineación oficial del equipo 'Lokoshotive Lochbüx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 3 - 1 Lokoshotive Lochbüx Alineación oficial del equipo 'Lokoshotive Lochbüx' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Al minut 13 l'àrbitre va premiar fcmolins amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Gabriël van der Burg va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Joan Busquets va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ivan Martí, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): fcmolins va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Musko Etxegorena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Bálint Nagy que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de fcmolins la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zeledon Etxanike.

Lokoshotive Lochbüx

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Lokbüx va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ueli Alioli es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Daniel Badaire va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mario Camporrells no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Rolf Roniger completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.