Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730747377

Amistoso (Int., RC) 730747377 Información oficial sobre el partido 730747377 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 4 - 2 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 3 - 0 Sparta Spandau Alineación oficial del equipo 'Sparta Spandau' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Wonder, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Enrique Arlequín per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ippe Seldenthuis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Wonder.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Wonder i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 69 minuts de joc. Mentre en Kaleel Al-Sheikh el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Wonder va augmentar la diferència quan Francés Villafranca no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Ippe Seldenthuis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Ippe Seldenthuis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hugo Psihoda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Carlos Manuel Abad gairebé va marcar per a Wonder des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ippe Seldenthuis va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel José Gayones de Wonder amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Özün Avşar de Wonder va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sparta Spandau

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Mirosław Murzynowski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Spandau, Mauro Evaristo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Mirosław Murzynowski de Spandau després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Mirosław Murzynowski va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Fernández de Granada va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Mathias Bachmann va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Spandau que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.