Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730747306

Amistoso (Int., RC) 730747306 Información oficial sobre el partido 730747306 en Hattrick

26.03.2024 18:25:00

Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 2 - 4 ZemanLandia F.C Alineación oficial del equipo 'ZemanLandia F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kölner FV Alineación oficial del equipo 'Kölner FV' en el partido 1 - 2 ZemanLandia F.C Alineación oficial del equipo 'ZemanLandia F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kölner FV

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al minut 13, Kölner aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Hakkı Peköz va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): El August Langenfeld va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Kölner. 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En August Langenfeld del Kölner ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pascal Jonda de Kölner va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ZemanLandia F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jorge Horacio Vera va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ayoub Mroivili que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrija Dokoza va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Manuel Handl va augmentar l'avantatge de ZZ433 a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ZZ433 va estar a punt de marcar quan Felix Willingshofer va fer una passada impressionant a Andrija Dokoza, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Manuel Handl que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Felix Willingshofer va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Domien Melis, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Domien Melis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lukas Sackbauer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Grégory Richard quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lukas Sackbauer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ayoub Mroivili de ZZ433 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ayoub Mroivili va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.