Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730747205

Amistoso (Int., RC) 730747205 Información oficial sobre el partido 730747205 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido 0 - 3 Rynkeby Alineación oficial del equipo 'Rynkeby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Panorama F.C Alineación oficial del equipo 'Panorama F.C' en el partido 1 - 1 Rynkeby Alineación oficial del equipo 'Rynkeby' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panorama F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Evarist Llopart de Panorama va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Rynkeby

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 una excel·lent centrada de Leif Rømo va arribar a Steinar Andersen, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): En Steinar Andersen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on John Nordhaug la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): John Nordhaug va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Rynkeby.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): John Nordhaug quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Walter Katzenbeisser, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Stig Pedersen va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Rynkeby van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 83, però Kristian Karlsen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ole Breivik de Rynkeby va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.