Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730746506

Amistoso (Int.) 730746506 Información oficial sobre el partido 730746506 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 1 - 4 PlezierStaatVoorop Alineación oficial del equipo 'PlezierStaatVoorop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lleida Dreams Alineación oficial del equipo 'Lleida Dreams' en el partido 2 - 1 PlezierStaatVoorop Alineación oficial del equipo 'PlezierStaatVoorop' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,0 % 9,2 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lleida Dreams

Goles Goles

  • 125 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Melik Derderyan va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 85 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Bencomo Pastor León, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Lleida a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Zétény Arláth va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 31, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Iguarán de Lleida amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PlezierStaatVoorop

Goles Goles

  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Sibrand Bakhuis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 0 - 2 per a PlezierStaatVoorop.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Armando de Almeida va augmentar l'avantatge de PlezierStaatVoorop a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al PlezierStaatVoorop per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 86. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sibrand Bakhuis. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en José van Burik va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Aharon Maon per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Després de 53 minuts, Armando de Almeida va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però José Ramón Irun va estar atent i va desviar la pilota a córner.