Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730746114

Amistoso (Int.) 730746114 Información oficial sobre el partido 730746114 en Hattrick

27.03.2024 17:20:00

Graaf Willem II VAC Alineación oficial del equipo 'Graaf Willem II VAC' en el partido 2 - 1 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Graaf Willem II VAC Alineación oficial del equipo 'Graaf Willem II VAC' en el partido 4 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Graaf Willem II VAC

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Després de 39 minuts de partit, Maximiliano Olmedo igualava per Willem en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Willem, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Hernán Corigliano per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Willem va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Remy Boosten en un 1 contra 1 amb el porter Diego Costa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kermantas Kipšas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Navarone Wery hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hernán Corigliano va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Willem per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 57, quan Okke Valke va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Kermantas Kipšas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Willem se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kermantas Kipšas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Willem ho intentava per la dreta per mitjà de Kermantas Kipšas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fredje Eekhof de Willem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Mallorca

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jorge Violante rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Heliodoro Coto, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Martin Wolvekamp no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pedro Miguel Cotegipe estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.