Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730745972

Amistoso (Int.) 730745972 Información oficial sobre el partido 730745972 en Hattrick

27.03.2024 15:15:00

Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido 0 - 3 Dead Clade Walking Alineación oficial del equipo 'Dead Clade Walking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Nabateu Alineación oficial del equipo 'Atlètic Nabateu' en el partido 1 - 1 Dead Clade Walking Alineación oficial del equipo 'Dead Clade Walking' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,9 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Nabateu

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Uhellu Fadeli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atlètic.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Àlex Bellsolell va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlètic, l'equip va recuperar la pilota al minut 57 i va contraatacar. En Luciano Hazes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Niki Thomasen.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnhard Hoenigmann-Neuwirth de Atlètic es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Dead Clade Walking

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, Walkers es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ondřej Lupač es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 184 Minuto 24 (Gol de penalti): Walkers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Albert Trunec va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, Walkers va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Michal Šimčík, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miroslav Lebeda va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Albert Trunec, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Teodor Rob estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Miroslav Lebeda, als 87 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miroslav Horka de Walkers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teodor Rob de Walkers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.