Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730745781

Amistoso (Int.) 730745781 Información oficial sobre el partido 730745781 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 5 - 6 Hallingdansarane IL Alineación oficial del equipo 'Hallingdansarane IL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Fragata. Alineación oficial del equipo 'Fragata.' en el partido 9 - 2 Hallingdansarane IL Alineación oficial del equipo 'Hallingdansarane IL' en el partido
Es un cenizo 8.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fragata.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del FGT va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dan Cisneros, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Reyes Terrona Soto ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FGT es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de FGT a 3 - 1. José Antonio Lagunilla va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FGT van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Luis Palafox Castro.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Luis Palafox Castro va incrementar l'avantatge de FGT amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Manuel Lesmes de FGT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hallingdansarane IL

Goles Goles

  • 106 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 3 i semblava que Hallingene desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Paul Løken va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Niels Svendsen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Hallingene va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 36.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Hallingene van aconseguir el 5 - 3 que retallava diferències al minut 80 quan Henning Karoliussen sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 108 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible (general)): Paul Løken de Hallingene va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Damian Tomaszek que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 4 al marcador.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Damian Tomaszek de Hallingene marcar el 5 - 5 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 83, quan Paul Løken va posar els visitants Hallingene per damunt al marcador per 5 - 6, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 54 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Knut Frøland va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Knut Frøland va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Edu Bernabé va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Knut Frøland de Hallingene es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Henning Karoliussen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.