Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730745206

Amistoso (Int.) 730745206 Información oficial sobre el partido 730745206 en Hattrick

27.03.2024 12:45:00

Kraljevina Dudovi Alineación oficial del equipo 'Kraljevina Dudovi' en el partido 5 - 3 Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kraljevina Dudovi Alineación oficial del equipo 'Kraljevina Dudovi' en el partido 4 - 0 Red Devils, Alineación oficial del equipo 'Red Devils,' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kraljevina Dudovi

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Kraljevina una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Miroslav Binić, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 12.
  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mateja Jovanović va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 31.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Després de 76 minuts de partit, Viktor Çerkezi igualava per Kraljevina en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): Dalibor Vidović va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Miroslav Binić, que no va fallar i va marcar el 4 - 3.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kraljevina al minut 82, que va llançar ajustat al pal en Slavko Jeftić. 5 - 3 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Amb 33 minuts disputats, Slavko Jeftić gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Arnau Fornés va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Kraljevina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ferenc Rauscher, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Viktor Çerkezi per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Arnau Fornés va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Red Devils,

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Al minut 10 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Fareed Raouf va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Al minut 17, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Fareed Raouf posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RED va ser finalitzada des de l'esquerra per Diego Alvite al minut 63. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc-Antoine Quintal de RED es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gérald Salles de RED la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.