Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730744102

Amistoso (Int., RC) 730744102 Información oficial sobre el partido 730744102 en Hattrick

27.03.2024 20:45:00

Ice Islanders Alineación oficial del equipo 'Ice Islanders' en el partido 4 - 0 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ice Islanders Alineación oficial del equipo 'Ice Islanders' en el partido 2 - 0 Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ice Islanders

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bjartur Végeirsson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gnýr Bragason, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Sigmundur Steinarsson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Als 61 minuts de joc, els nois de Islanders van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Sigmundur Steinarsson augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, Hallbjörn Haraldsson gairebé va marcar per a Islanders des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 54 quan Sigmundur Steinarsson de Islanders gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Hallbjörn Haraldsson de Islanders va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Drinkteam_Corp

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Drinkteam_Corp van sortir al contraatac amb encert al minut 11, però José Felipe Arizabaleta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.