Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730744070

Amistoso (RC) 730744070 Información oficial sobre el partido 730744070 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Dragón de Fuego Alineación oficial del equipo 'Dragón de Fuego' en el partido 5 - 7 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dragón de Fuego Alineación oficial del equipo 'Dragón de Fuego' en el partido 2 - 3 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
Tiene bastante suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,5 % 37,3 % 32,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragón de Fuego

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Dragón s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Ever Nahuel Alvarado per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Dragón va ser Tesfaye Kasahun.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En György Muszka de Dragón va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 113 Minuto 109 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ancor Cana Galindo de Dragón va aconseguir igualar el partit al minut 109, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Luke Thane, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Walter Sylta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 110 (Ocasión por el centro): En Tristan Gerday del Dragón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Walter Sylta de Dragón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 105, Ever Nahuel Alvarado de Dragón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Dragón Brian Kofod no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrian Stănică es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tesfaye Kasahun, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Adrian Stănică va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dragón i 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Tristan Gerday de Dragón anava molt fort i col·locat però Adrian Stănică no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Dragón György Muszka va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Tommi Kropman que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 71, el jugador visitant Carlos Sánchez González va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Carlos Sánchez González per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 172 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Passats 100 minuts de partit, Underground es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Tomas Erkelenz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Underground va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vladislav Todorov va desviar el xut final de Kurt Gatzemeier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dănilă Gavrilovici va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Petri Ståhl va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Dănilă Gavrilovici, però aquest no va encertar a marcar.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Remigiusz Maśliński va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igantzi Gaztañatzagoitia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Underground, Carlos Sánchez González, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Kurt Gatzemeier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Underground.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Tomas Erkelenz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 7.