Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730744016

Amistoso (Int., RC) 730744016 Información oficial sobre el partido 730744016 en Hattrick

27.03.2024 15:25:00

Ghostface Team Alineación oficial del equipo 'Ghostface Team' en el partido 2 - 0 Nyarlathotep Gestalt Alineación oficial del equipo 'Nyarlathotep Gestalt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ghostface Team Alineación oficial del equipo 'Ghostface Team' en el partido 5 - 0 Nyarlathotep Gestalt Alineación oficial del equipo 'Nyarlathotep Gestalt' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ghostface Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ghostface contenien la respiració mentre en François-Xavier Fouillade s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Ghostface al minut 47, que va llançar ajustat al pal en Renaud Buffet. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Gerardo Zancolò va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Julian Miedema va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Ghostface tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Renaud Buffet ho va intentar al minut 11 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alin Christescu va rematar alt.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Antonio Gerardo Zancolò va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Renaud Buffet, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Robinson Domin de Ghostface gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en François-Xavier Fouillade. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet François-Xavier Fouillade va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Alin Christescu ja els havia advertit que el porter contrari, en Julian Miedema, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Rigobert Zambo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julian Miedema va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Nyarlathotep Gestalt

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): NG van seguir progressant per la banda dreta. Martin Sørlie va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tom-Erik Huseklepp de NG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Willy Bakken de NG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.