Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741791

Amistoso 730741791 Información oficial sobre el partido 730741791 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Cirbon cleta CF Alineación oficial del equipo 'Cirbon cleta CF' en el partido 0 - 4 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cirbon cleta CF Alineación oficial del equipo 'Cirbon cleta CF' en el partido 0 - 1 Esdival Alineación oficial del equipo 'Esdival' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cirbon cleta CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cirbon va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xoel Cee va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Cirbon va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Pablo Nicolás va anar a parar a les mans del porter.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rubèn Godó de Cirbon va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Guarino Speciale que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Guarino Speciale va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Esdival

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Esdival prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Fahmy Saleh Al-Rajhy.
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Gonzalo Baeza sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Hardy Rieks-Pedersen que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Òscar Portas la va rematar Timothy Chukwudeme amb una magnífica volea que va fer pujar per a Esdival el 0 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jonathan Beckford de Esdival l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Esdival va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Timothy Chukwudeme, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jonathan Beckford, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jonathan Beckford va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Augusto Bianchi Carnevale quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquín Parrado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fahmy Saleh Al-Rajhy al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Gabi Dadun va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Joaquín Parrado va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augusto Bianchi Carnevale de Esdival es va guanyar la targeta groga merescudament.