Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741291

Amistoso (RC) 730741291 Información oficial sobre el partido 730741291 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 7 - 0 CAT Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'CAT Pitort Myjox' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 3 - 0 CAT Pitort Myjox Alineación oficial del equipo 'CAT Pitort Myjox' en el partido
Tiene mucha potra 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Cockney Boys

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Catalan va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alberto Iruin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Francesc Pepió que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tarald Pedersen es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Catalan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francesc Pepió va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 en Tarald Pedersen va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Michael Formby va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Catalan va obtenir un penal al minut 47, que va llançar a la perfecció Tarald Pedersen. 6 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catalan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacy Gatulak progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Catalan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cedric Schönle ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Catalan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacy Gatulak, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, Tarald Pedersen gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

CAT Pitort Myjox

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CAT-PItort va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ibio Gallardo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Ibio Gallardo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CAT-PItort que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bernard Arisma de CAT-PItort la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.