Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741209

Amistoso (RC) 730741209 Información oficial sobre el partido 730741209 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 3 - 0 Atlético de Oklahoma Alineación oficial del equipo 'Atlético de Oklahoma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
AlTravesaño Alineación oficial del equipo 'AlTravesaño' en el partido 8 - 0 Atlético de Oklahoma Alineación oficial del equipo 'Atlético de Oklahoma' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlTravesaño

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): AlTravesaño prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Juan Pedro Barriga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manolo Armada, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a AlTravesaño.
  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Carlos Abadín va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Juan Pedro Barriga va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en José Yebra va rematar alt.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Manolo Armada gairebé va marcar per a AlTravesaño des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Abadín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cálico Camoens al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcel Glavović va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Yebra de AlTravesaño es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Atlético de Oklahoma

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Josep Ferreres va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.