Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741161

Amistoso (RC) 730741161 Información oficial sobre el partido 730741161 en Hattrick

27.03.2024 09:30:00

Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 2 - 3 Kindergarten 22 Alineación oficial del equipo 'Kindergarten 22' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 2 - 0 Kindergarten 22 Alineación oficial del equipo 'Kindergarten 22' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Mitterdorf

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 31 gràcies a la jugada de Eduardo Valdaliso, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 125 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Markus Hoffmann va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kindergarten. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Khalfan Nasser Al-Julandany la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mitterdorf es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Mitterdorf per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Mark Hebenstreit va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Julian Maurer es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eduardo Valdaliso va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Kindergarten 22

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kindergarten va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Christopher Perner, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Dragan Haas de Kindergarten va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Harald Fürlinger va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thomas Scheucher de Kindergarten la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christopher Perner de Kindergarten va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Feurer de Kindergarten va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.