Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730741024

Amistoso 730741024 Información oficial sobre el partido 730741024 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Roquets Alineación oficial del equipo 'Roquets' en el partido 1 - 4 Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Roquets Alineación oficial del equipo 'Roquets' en el partido 2 - 2 Soldados de Obeng Alineación oficial del equipo 'Soldados de Obeng' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roquets

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Heinz Ebert-Lorenzen va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Roquets empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Pablo Sánchez de Roquets va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 23, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Roquets Daniel Desvivers quasi va assolir l'empat al minut 37 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Roquets va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Daniele Ozza va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juanón Florit va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugen Bokstedt de Roquets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Soldados de Obeng

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mladen Slović el va rematar Tiquinho Bonfatti amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mladen Slović va treure un córner llarg cap al segon pal que en 李 (Li) 隆基 (Longji), un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Carlos Escorna va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 1 - 3 per a Soldados.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Escorna va augmentar l'avantatge de Soldados a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Mladen Slović, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Ruslan Năstase va poder marcar per a Soldados en un servei de cantonada picat per en Mladen Slović quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ruslan Năstase al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.