Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730740714

Amistoso 730740714 Información oficial sobre el partido 730740714 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido 2 - 3 C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E. Aranesa Alineación oficial del equipo 'U.E. Aranesa' en el partido 1 - 1 C.F. ARAPILES B Alineación oficial del equipo 'C.F. ARAPILES B' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E. Aranesa

Goles Goles

  • 104 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Aggur Azza va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jules Hazard va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 82, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Aranesa, mentre ja celebrava el 2 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Aggur Azza va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.

C.F. ARAPILES B

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): ARAPILES va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Hossam Askar va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Hardy Schricker va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Franziskus Wizemann va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 3 per a ARAPILES.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El ARAPILES va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Gerold Derveld la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): ARAPILES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dávid Lőrincz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ali Fallahzadeh de ARAPILES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.