Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739810

Amistoso (Int.) 730739810 Información oficial sobre el partido 730739810 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 3 - 2 SG Bergische Löwen Alineación oficial del equipo 'SG  Bergische Löwen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BENDER FC Alineación oficial del equipo 'BENDER FC' en el partido 2 - 0 SG Bergische Löwen Alineación oficial del equipo 'SG  Bergische Löwen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BENDER FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stefano Petronio, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jordi Henrot de BENDER va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): Una falta al minut 56 va provocar un lliure directe. Carlos Olmo Villa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Krasimir Markov de BENDER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SG Bergische Löwen

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Florindo Vertemati va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bergische, Ovidiu Răican, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Bergische va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Ashley Turnherr va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Noel Lugosi de Bergische va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Barbaros Dikmen que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Noel Lugosi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.