Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739423

Amistoso (Int.) 730739423 Información oficial sobre el partido 730739423 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 3 - 2 Real Adebaiori II Alineación oficial del equipo 'Real Adebaiori II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forza Breo Alineación oficial del equipo 'Forza Breo' en el partido 3 - 0 Real Adebaiori II Alineación oficial del equipo 'Real Adebaiori II' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Breo

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Silvio Moncayo va pentinar un córner cap al segon pal que Rainer Tomaszewski va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Breo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Avel·lí Gayà va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Joan Francesc Texidor de Breo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Breo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rainer Tomaszewski en un 1 contra 1 amb el porter Alamgir Ahmed, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Breo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Corvin Jonathan Merbecks, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rainer Tomaszewski va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Breo ho intentava per la dreta per mitjà de Marco Barbosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Corvin Jonathan Merbecks de Breo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Barbosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Adebaiori II

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Bazilijus Blazarėnas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Habib Yunus es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Zahangir Titu va marcar al minut 91 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Adebaiori va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bazilijus Blazarėnas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zahangir Titu de Adebaiori es va guanyar la targeta groga merescudament.