Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739185

Amistoso (Int.) 730739185 Información oficial sobre el partido 730739185 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

Braila City Alineación oficial del equipo 'Braila City' en el partido 1 - 2 Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Braila City Alineación oficial del equipo 'Braila City' en el partido 2 - 1 Goddelijk Wit Alineación oficial del equipo 'Goddelijk Wit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,3 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braila City

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Braila contenien la respiració mentre en Marian Piechaczek s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Riccardo Zuccarelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Braila.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marian Piechaczek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Braila per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoni Jacyna, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Louis Viez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Goddelijk Wit

Goles Goles

  • 160 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30 del partit, Nicholas Lang va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fabian van Rijnswou, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Wouter-Jan Hartelust quasi aconsegueix empatar per Goddelijk al minut 7, però Gerhard van Velthuijsen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Enzo Gervasio no va ser aprofitada per en Nicholas Lang que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesco Marzocchi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.