Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730739176

Amistoso (Int.) 730739176 Información oficial sobre el partido 730739176 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 1 - 3 RC Merlu Alineación oficial del equipo 'RC Merlu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mulero Alineación oficial del equipo 'F.C. Mulero' en el partido 2 - 0 RC Merlu Alineación oficial del equipo 'RC Merlu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mulero

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Máté Petőcz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mulero es posava per davant 1 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jackson Miolo de Mulero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RC Merlu

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 37 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Zlatko Pervan marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ulaş Balık, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Siegfried Ulawski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Merlu, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Ulaş Balık va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ulaş Balık que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.