Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730738934

Amistoso (Int., RC) 730738934 Información oficial sobre el partido 730738934 en Hattrick

27.03.2024 10:00:00

Rapid Gârbău Alineación oficial del equipo 'Rapid Gârbău' en el partido 2 - 0 BlueSkyX Alineación oficial del equipo 'BlueSkyX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapid Gârbău Alineación oficial del equipo 'Rapid Gârbău' en el partido 2 - 0 BlueSkyX Alineación oficial del equipo 'BlueSkyX' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid Gârbău

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eduard Oană el va rematar Marius Cămărăşan amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Gârbău va aconseguir el 2 - 0 quan Bogdan Rozorea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gârbău va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bogdan Rozorea va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marius Cârstică de Gârbău va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Andrei Vocheci que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eduard Oană de Gârbău va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrei Vocheci estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marius Cârstică, als 85 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Marius Cârstică gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hein Deconinck va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

BlueSkyX

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adorian Halmaghi haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a BlueSkyX al minut 36.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Terence Beliveau de BlueSkyX va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zabih Jarrahi de BlueSkyX es va guanyar la targeta groga merescudament.