Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730738745

Amistoso (Int., RC) 730738745 Información oficial sobre el partido 730738745 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 4 - 3 Styria Süssenbrunn Alineación oficial del equipo 'Styria Süssenbrunn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido 1 - 2 Styria Süssenbrunn Alineación oficial del equipo 'Styria Süssenbrunn' en el partido
Tiene bastante suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,3 % 3,0 % 79,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Vértigo

Goles Goles

  • 112 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Vértigo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Manuel Fuente que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 69 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 5 minuts, en Abdelnacer Idhmad no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Jordi Prunés de Vértigo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Abdelnacer Idhmad de Vértigo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vértigo, 高 (Gao) 源文 (Yuanwen), col·locà la pilota just a les mans d'en Franz Josef Niehold. El marcador: 1 - 3.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): En Manuel Galíndez no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Franz Josef Niehold encara el va fer més i el marcador va situar-se 2 - 3 per a Vértigo.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): A en Manuel Fuente de Vértigo li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Franz Josef Niehold posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Vértigo, Abel Kokmeijer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

Styria Süssenbrunn

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivo Tušek va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): STS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Frank Haider no va ser gens encertat.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, el STS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Helmut Grabner s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Ivo Tušek quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rupert Metzler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Rupert Metzler va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 107, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gustavo Ribera Murcia va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helmut Grabner de STS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rupert Metzler de STS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Stefan Peyerl va clavar el 1 - 2 per a STS amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ali Klug de STS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gustavo Ribera Murcia en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de STS Franz Josef Niehold, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gustavo Ribera Murcia. El marcador continuava 1 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rupert Metzler va xutar fora per a STS, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de STS Hans Hader, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gustavo Ribera Murcia. El marcador continuava 3 - 3.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de STS Simon König va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.