Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730737953

Amistoso (Int., RC) 730737953 Información oficial sobre el partido 730737953 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

La Piave Alineación oficial del equipo 'La Piave' en el partido 1 - 2 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Piave Alineación oficial del equipo 'La Piave' en el partido 1 - 0 Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Piave

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Antonio Dal Cason entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Piave, un peu providencial d'en Jakov Vidošević va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Maurizio Patroncini va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Baasan Amarjargal va xutar a fora.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Antonio Dal Cason de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Josicos

Goles Goles

  • 140 Minuto 58 (Gol de contra de falta): Josicos va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Baasan Amarjargal la va transformar en el 0 - 1.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Josicos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Jimmi Jacobsen.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 10 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabi Mogoş, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Josicos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kyaw Paing Htwe va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Josicos, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Baasan Amarjargal va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Josicos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kyaw Paing Htwe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jimmi Jacobsen va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Baasan Amarjargal, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 16 (Evento clima: SE: Support player boost failed): Malgrat les nobles intencions d'en Kyaw Paing Htwe, les seves accions no tenien cap impacte positiu en els companys.