Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730737946

Amistoso (RC) 730737946 Información oficial sobre el partido 730737946 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido 3 - 2 Atlético de LulO Alineación oficial del equipo 'Atlético de LulO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cuberitos United Alineación oficial del equipo 'Cuberitos United' en el partido 4 - 1 Atlético de LulO Alineación oficial del equipo 'Atlético de LulO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuberitos United

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Al minut 26 l'àrbitre va premiar Cuberitos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Cuberitos prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en Kalle Kölnberger va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 83 (Gol de penalti): Corria el minut 83, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Cuberitos s'avançava en el marcador després que en 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Cuberitos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luigi De Colibus en un 1 contra 1 amb el porter Lluís Gubianas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Manuel García va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Cuberitos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Machupa Kavuma va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan 雄太 (Takehiro) 小野塚 (Onozuka) de Cuberitos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Atlético de LulO

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Marcin Sznabel va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 en Marc Staib va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Lorenzo Beccaris, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Atlético va estar a punt d'empatar al 65 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Marc Staib que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Venasco de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.