Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730736672

Copa 730736672 Información oficial sobre el partido 730736672 en Hattrick

28.03.2024 02:15:00

Ácratas Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Ácratas Fútbol Club' en el partido 3 - 0 CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ácratas Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Ácratas Fútbol Club' en el partido 4 - 0 CUCA JUNIORS DE ANDINO Alineación oficial del equipo 'CUCA JUNIORS DE ANDINO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ácratas Fútbol Club

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 24, en Thanassis Akefalos del Ácratas va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Piero 'Droopy' Pidatella que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Edgardo Domingo Rodriguez Sáa va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Ácratas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raoul Ekholt va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Edgardo Domingo Rodriguez Sáa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Piero 'Droopy' Pidatella una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Artturi Mäntykoski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Lyle Himes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Edgardo Domingo Rodriguez Sáa de Ácratas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Juan Miguel Romero Ruiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

CUCA JUNIORS DE ANDINO