Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730734483

Amistoso 730734483 Información oficial sobre el partido 730734483 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 1 - 3 Nelet C.F. Alineación oficial del equipo 'Nelet C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ktica team Alineación oficial del equipo 'ktica team' en el partido 2 - 2 Nelet C.F. Alineación oficial del equipo 'Nelet C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ktica team

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): En Zander McManus va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Paolo Malmignati la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paolo Malmignati estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lalo Gato San Juan, als 35 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): ktica va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Radu Crintea va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gideon Ratz va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Nelet C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Al minut 13, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Germo Kutsmichel posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Nelet va ser finalitzada des de l'esquerra per Eugenio Rovini al minut 36. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Saturno Brides era molt més ràpid que el defensa Antonio Muíños. Al minut 55, el jugador de Nelet va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Emil de Westlander va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el Nelet va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Max Tauscher s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Hurritz Aurkia va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 51, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vincent Stoschka després de 72 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aureliano Galindo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Vincent Stoschka es va quedar sol davant del porter, al minut 78. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 290 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Hurritz Aurkia va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hurritz Aurkia de Nelet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.