Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730733307

Copa 730733307 Información oficial sobre el partido 730733307 en Hattrick

27.03.2024 18:45:00

A/Ś Czarek Świtała Alineación oficial del equipo 'A/Ś Czarek Świtała' en el partido 6 - 4 Świt Staroźreby Alineación oficial del equipo 'Świt Staroźreby' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A/Ś Czarek Świtała Alineación oficial del equipo 'A/Ś Czarek Świtała' en el partido 1 - 2 Świt Staroźreby Alineación oficial del equipo 'Świt Staroźreby' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,1 % 71,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A/Ś Czarek Świtała

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Świtała va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Máté Lehel, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 49, Máté Lehel de Świtała empatava el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Roman Redel s'emportà una gran ovació del públic local al minut 70, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Al minut 111 es va veure una gran oportunitat per a Świtała per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sebastian Illein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Maciej Falgowski xutant per a Świtała va fer anar la pilota just on la volia, però Noam Feirberg, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Roman Redel anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Świtała.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Świtała Máté Lehel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Noam Feirberg es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sławomir Poleszak va xutar fora per a Świtała, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Zbigniew Czarski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

Świt Staroźreby

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Mateja Zelić va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Hugo Trohorsch va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Swit posava el marcador 1 a 1.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Hugo Trohorsch va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 42. 1 - 2 per a Swit.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador de Swit Jairo Camargo va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 51 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Adriano Naselli va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 27 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juho-Matias Mäkiniemi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jairo Camargo, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Hugo Trohorsch va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Tomás Silva Nunes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Lesław Walus de Swit va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 68 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rudolf Dadura que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Al minut 97, un refús desafortunat de Sławomir Poleszak, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Hugo Trohorsch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Lesław Walus va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 105, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sławomir Poleszak va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Swit, Hugo Trohorsch, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Lesław Walus de Swit va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Rudolf Dadura de Swit anava molt fort i col·locat però Sławomir Poleszak no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Erhard Petelski, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Sławomir Poleszak va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Swit i 5 - 4 al marcador.