Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730733283

Copa 730733283 Información oficial sobre el partido 730733283 en Hattrick

27.03.2024 18:45:00

DBzr Alineación oficial del equipo 'DBzr' en el partido 3 - 4 FC Leśne Ludki Alineación oficial del equipo 'FC Leśne Ludki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DBzr Alineación oficial del equipo 'DBzr' en el partido 1 - 2 FC Leśne Ludki Alineación oficial del equipo 'FC Leśne Ludki' en el partido
Tiene suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DBzr

Goles Goles

  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Massimo Selva va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Soriano Lagos, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): El jugador Albert Díaz de DBzr, després de 62 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): DBzr, atacant per l'esquerra al minut 96, va aprofitar el magnífic llançament de Cyryl Szufladowicz per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Soriano Lagos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Díaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Alvyras Kokalas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Reinhold Bargteheide va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Albert Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 102, però el porter visitant Reinhold Bargteheide va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Miko Eklund de DBzr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dominik Vehovec.

FC Leśne Ludki

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, FCL es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Matías Mendinueta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 89 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Isidro Mur de FCL marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 101 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 101 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Isidro Mur.
  • 172 Minuto 113 (Gol por la izquierda): FCL va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 113. Thomas Puleo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Es duien 13 minuts de partit jugats quan Isidro Mur va estar a punt de posar per davant a FCL amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lucian Pinciuc va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): FCL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Isidro Mur va quedar-se sol davant el porter Lucian Pinciuc, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Thomas Puleo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thomas Puleo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidro Mur de FCL es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.