Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730731470

Amistoso 730731470 Información oficial sobre el partido 730731470 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 2 - 5 Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bético Alineación oficial del equipo 'Bético' en el partido 2 - 2 Peppa Pig Team Alineación oficial del equipo 'Peppa Pig Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,7 % 38,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bético

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 24, indicava inequívocament que en Marco Mejías va saber trobar la xarxa rival. Bético desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Hendrik Markreiter estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Odón Ramírez va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Jairo Cotoner va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Gumersindo Tornero va fer una magnífica aturada al minut 44, tot i el bon llançament de falta de Marco Mejías.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Bético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gometz Lezertua va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gumersindo Tornero.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Jairo Cotoner va estar a punt d'empatar per a Bético quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gumersindo Tornero va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 200 Minuto 71 (Ocasión de falta): Marco Mejías va xutar una falta al minut 71 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Usabiaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Peppa Pig Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Joachim Espinasse que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mongo Oyugun es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): En Mongo Oyugun va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 52. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Shachar Yanai‎ va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Peppa sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, César Ribas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mongo Oyugun després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Galdor Bassa va poder desviar-lo a córner.