Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730731027

Amistoso 730731027 Información oficial sobre el partido 730731027 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Don Scatman Pringao Alineación oficial del equipo 'Don Scatman Pringao' en el partido 2 - 0 Leito FC Alineación oficial del equipo 'Leito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Don Scatman Pringao Alineación oficial del equipo 'Don Scatman Pringao' en el partido 4 - 0 Leito FC Alineación oficial del equipo 'Leito FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Scatman Pringao

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Pringaos, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Julià Roca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): César Muñoz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paolo Estrada, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isai Sunderman per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Salvatore Kundert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Isidoro Martins Pinho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvatore Kundert al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Isidoro Martins Pinho va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Julià Roca va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julià Roca de Pringaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Leito FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Leito va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alexander Barroeta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en János Berta no va ser aprofitada per en Albano Mogollon que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Nikolay Torubarov amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcelino Cayo.