Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730730927

Amistoso 730730927 Información oficial sobre el partido 730730927 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Niniveos Alineación oficial del equipo 'Niniveos' en el partido 0 - 5 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Niniveos Alineación oficial del equipo 'Niniveos' en el partido 0 - 2 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Niniveos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Gerardo Apraiz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Niniveos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adri Gríful de Niniveos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Tptp va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Pedro Garbuna va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, un xut de Ahmed Anfal des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tptp van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alejandro Ahedo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Pedro Garbuna va aprofitar un error defensiu al minut 32, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Tptp.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Filip Babůrek va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Matt Boland, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Niniveos, però Ferrán Sáenz Oliván no va poder encertar el xut.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ahmed Anfal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tptp va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Abel Roa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cameron Schaefer, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.