Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730730878

Amistoso 730730878 Información oficial sobre el partido 730730878 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido 5 - 2 KKK"s-RRR"s Alineación oficial del equipo 'KKK"s-RRR"s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.GRAMA Alineación oficial del equipo 'F.GRAMA' en el partido 5 - 1 KKK"s-RRR"s Alineación oficial del equipo 'KKK"s-RRR"s' en el partido
Tiene un resultado normal 5.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.GRAMA

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): F.GRAMA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Makariusz Pabjan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Marco Antonio Elorreaga va incrementar l'avantatge de F.GRAMA amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Luki Derr va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Charles Debuck de F.GRAMA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a F.GRAMA i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 83 minuts de joc. Mentre en Makariusz Pabjan el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Charles Debuck va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kelt Hugo Drielinger per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cássio Felipe Alves Schulz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benjamin Dahmetal de F.GRAMA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

KKK"s-RRR"s

Goles Goles

  • 151 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats de Ksrs van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Eudi Kamino va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mounsef Moniri va anar directament als peus de Andrey Pyatnitskiy que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Constantin Suella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eugenio Illescas Duero no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 11 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mounsef Moniri va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 235 Minuto 77 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Andrey Pyatnitskiy es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 77, però el porter va aturar el seu xut.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Eudi Kamino va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.