Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730730177

Amistoso 730730177 Información oficial sobre el partido 730730177 en Hattrick

27.03.2024 10:35:00

Fc Ani Difranco Alineación oficial del equipo 'Fc Ani Difranco' en el partido 3 - 0 Ragazzi33 Alineación oficial del equipo 'Ragazzi33' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fc Ani Difranco Alineación oficial del equipo 'Fc Ani Difranco' en el partido 6 - 0 Ragazzi33 Alineación oficial del equipo 'Ragazzi33' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Ani Difranco

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Bastian Beer va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 16 de joc. Haroldo Nelli es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. 黃 (Wong) 寶國 (Baoguo) es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Difranco va augmentar la diferència quan 黃 (Wong) 寶國 (Baoguo) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 黃 (Wong) 寶國 (Baoguo) va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Vuk Miroiu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan 黃 (Wong) 寶國 (Baoguo) de Difranco gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Émilien Landeau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El jugador local 黃 (Wong) 寶國 (Baoguo) per poc que no incrementa el marcador al minut 60. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vuk Miroiu va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Willi Herzig, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Ragazzi33

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Mirco Grote-Breese va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jakob Imseng no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiril Mindov de Ragazzi33 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.