Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730730140

Amistoso (RC) 730730140 Información oficial sobre el partido 730730140 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Real Chatarra Alineación oficial del equipo 'Real Chatarra' en el partido 4 - 0 Porrua City Alineación oficial del equipo 'Porrua City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Real Chatarra Alineación oficial del equipo 'Real Chatarra' en el partido 7 - 0 Porrua City Alineación oficial del equipo 'Porrua City' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Chatarra

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Chatarra prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Fabio Melazzi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fabio Melazzi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Chatarra.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 李 (Li) 崇民 (Chongmin) va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Chatarra va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Etién Abande, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdullah Soyupak de Chatarra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Porrua. La jugada d'estratègia del Chatarra per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Abdullah Soyupak va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En 李 (Li) 崇民 (Chongmin) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Etién Abande gairebé va marcar per a Chatarra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amichai Zino de Chatarra es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Porrua City

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Porrua va estar a punt d'empatar al 15 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Roberto Fagà que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Porrua va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Matouš Jurák es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Fagà va ridiculitzar a en Abdullah Soyupak amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 58 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Roberto Fagà amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Dato de Porrua es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Jackson Galinoma de Porrua va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.