Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730730066

Amistoso 730730066 Información oficial sobre el partido 730730066 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido 2 - 1 Racing Vallbona Alineación oficial del equipo 'Racing Vallbona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siempre Málaga Alineación oficial del equipo 'Siempre Málaga' en el partido 2 - 0 Racing Vallbona Alineación oficial del equipo 'Racing Vallbona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Málaga

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Una falta al minut 8 va provocar un lliure directe. Nikos Mpravos el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 124 Minuto 87 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 87 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nikos Mpravos. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El jugador local Manuel Orio per poc que no incrementa el marcador al minut 16. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Adri Barnolas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adri Barnolas al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Necati Kahraman va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alberto Risueño va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Odol Elia de Siempre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Siempre per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Odol Elia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Alberto Risueño de Siempre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Racing Vallbona

Goles Goles

  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Antonio Robledo Villa va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Necati Kahraman per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Vallbona van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Liam Parham va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 38 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Jimmy Cozzella va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mikey Kennington.