Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730729413

Amistoso 730729413 Información oficial sobre el partido 730729413 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 6 - 0 Brave potatoes Alineación oficial del equipo 'Brave potatoes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
NIGERLUPUS FC Alineación oficial del equipo 'NIGERLUPUS FC' en el partido 10 - 0 Brave potatoes Alineación oficial del equipo 'Brave potatoes' en el partido
Es un cenizo 10.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NIGERLUPUS FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 en Kaan Yücel va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en 謝 (Tse) 順聖 (Shunsheng) podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Guifré Ilzarbe va incrementar l'avantatge de NIGERLUPUS amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a NIGERLUPUS i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 31 minuts de joc. Mentre en Guifré Ilzarbe el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de NIGERLUPUS a 4 - 0. Augusto Bolcioni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de NIGERLUPUS. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Kaan Yücel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Kike Gasque va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Guifré Ilzarbe es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Kaan Yücel es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kaan Yücel va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Kike Gasque de NIGERLUPUS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Brave potatoes

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Isidro de la Sierra va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Fabian Stemmer va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isidro de la Sierra de potatoes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Issao Mendes de potatoes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.