Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730729185

Copa 730729185 Información oficial sobre el partido 730729185 en Hattrick

27.03.2024 13:45:00

RSC Fireballs Alineación oficial del equipo 'RSC Fireballs' en el partido 4 - 1 Doucheclub Alineación oficial del equipo 'Doucheclub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RSC Fireballs Alineación oficial del equipo 'RSC Fireballs' en el partido 1 - 0 Doucheclub Alineación oficial del equipo 'Doucheclub' en el partido
Tiene bastante suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RSC Fireballs

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 48. Mikaël Fouque, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rahim Zulfić.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Fireballs Gerald Nebel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Johannes Waelkens es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Mikaël Fouque de Fireballs va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Bruno Catone va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.

Doucheclub

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Aias Kaiafas va marcar al minut 31 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Fulbert Cori va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doucheclub va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 潘 (Pan) 清仑 (Qinglun), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): Doucheclub van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 101, però el xut de Aias Kaiafas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ursul Edel s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Sven Denorme de Doucheclub va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Doucheclub 潘 (Pan) 清仑 (Qinglun) va intentar enganyar Gerald Nebel amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fulbert Cori de Doucheclub va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.