Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730729072

Copa 730729072 Información oficial sobre el partido 730729072 en Hattrick

27.03.2024 13:15:00

SV Schriek SV Alineación oficial del equipo 'SV Schriek SV' en el partido 4 - 2 K. Berchem Sport Alineación oficial del equipo 'K. Berchem Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Schriek SV Alineación oficial del equipo 'SV Schriek SV' en el partido 2 - 1 K. Berchem Sport Alineación oficial del equipo 'K. Berchem Sport' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,4 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Schriek SV

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 10 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Adam Výlet llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Schriek va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 57 Clément Dubost va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Schriek va aconseguir el 3 - 1 quan Patrik Fauville va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Patrik Fauville va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adam Výlet, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Berchem, però Johnny Almeida no va poder encertar el xut.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Adam Výlet, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Merlijn Herssens va estar a punt d'avançar els locals al minut 54 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Paulo Grubb gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robbie Verjans va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pierre-Alexandre De Ruyver de Schriek amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

K. Berchem Sport

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Berchem va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jimmie Lennartsson, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Tomas Falborg va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jimmie Lennartsson quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.